Informatie

Wasmachines

Comfort, prestaties en energie-efficiëntie: Siemens wasmachines bieden u altijd de nieuwste technologie. Innovatieve functies zorgen niet alleen voor optimale resultaten, maar maken ook uw leven makkelijker. Met hun unieke eigenschappen zijn de innovatieve wasmachines van Siemens absolute professionals als het gaat om optimale, efficiënte zorg voor uw wasgoed.

Modellen

Wasmachines (voorladers)

  • Beladen en bedienen vanaf de voorkant

  • Vrij in de ruimte geplaatst (met werkblad)

  • Sommige modellen kunnen onder het aanrecht worden geïnstalleerd

  • Standaard afmetingen: 85 cm hoog, 60 cm breed, 60 cm diep

Technologie

Effectief geuren verwijderen zonder wassen met sensoFresh.

Het revolutionaire sensoFresh systeem biedt u de ideale oplossing om bijna alle soorten textiel op te frissen zonder gebruik van water of wasmiddel. Dankzij actieve zuurstof en intelligente sensoren verwijdert u geuren snel en eenvoudig. Zelfs voor gevoelige kleding en textiel die uitsluitend droog mogen worden gereinigd en niet bedoeld zijn om te worden gewassen.


Altijd snel en zuinig wassen met Siemens.

Was tot 65% sneller: de varioSpeed functie detecteert automatisch waar tijd kan worden bespaard. Met slimme sensoren worden het beladingsvolume en het soort wasgoed gedetecteerd. Op basis hiervan wordt het wasprogramma efficiënt aangepast en wordt het wasmiddel sneller geactiveerd door een hogere temperatuur. Of kies juist voor extra energiezuinig wasssen. Met ecoPerfect kan het wasprogramma tot 50% zuiniger draaien.

Meet precies met i-Dos. Sneller en preciezer dan ooit tevoren.

Breng de toekomst in uw huis – en laat u fascineren door i-Dos, ‘s werelds eerste automatische doseersysteem voor wasmachines. Het neemt die terugkerende vraag tijdens het doen van de was weg: hoeveel wasmiddel heeft de was nodig?

 
Vlekken verdwijnen. Met het volledig geautomatiseerde antivlekkensysteem.

Elke vlek is anders en moet op een speciale manier worden behandeld om hem weg te krijgen, of het nu een vlek van ketchup, gras of rode wijn is. Hiervoor zorgt het antivlekkensysteem, dat wel 16 van de hardnekkigste vlekken betrouwbaar verwijdert. Uw kleren worden net zo schoon als op de dag dat u ze kreeg, zelfs bij sterke vervuiling.

 

Efficiënt, krachtig en stil: de iQdrive motor.

Of u nu minder energieverbruik zonder verminderde prestaties, korte programmatijden, of stilte tijdens het centrifugeren belangrijk vindt, de koolborstelloze iQdrive motor maakt het mogelijk.