Informatie

Wasdrogers

Ultramoderne technologie zit in het hart van alle Siemens wasdrogers. Warmtepompdrogers leveren goede prestaties en zijn energie-efficiënt. De warmte-energie in deze apparaten wordt slim opgeslagen om het droogproces te helpen. Condensdrogers bieden geweldige flexibiliteit: zet ze daar neer waar het u het beste uitkomt. U heeft alleen een stopcontact nodig.

Modellen

Luchtafvoerdrogers

Condensdrogers

Warmtepompdrogers

Technologie

Revolutionair drogen met het intelligentCleaning systeem.

Het intelligentCleaning systeem biedt maximaal gemak zonder vermindering van de prestaties, omdat het niet meer nodig is om na elke droogbeurt pluis uit het filter te verwijderen. Dit hoeft slechts eenmaal per 20 cycli.

 
Voorkom dat uw was krimpt: sensorgestuurde autoDry technologie.

Om oververhitting of ongelijkmatig drogen te voorkomen, meten en regelen sensoren de temperatuur en het vochtgehalte van uw wasgoed precies, wat het een bijzonder vriendelijke manier van drogen maakt. De ene sensor houdt het warmteniveau op peil en beschermt uw kleding tegen te hoge temperaturen, terwijl de andere sensor de vochtigheid in het textiel meet en voorkomt dat uw kleding te droog wordt.

 
40 minuten sneldroogprogramma: superKort 40.
 

Perfect droge was in slechts 40 minuten. Voorzichtige behandeling dankzij geoptimaliseerde temperatuurregeling en een aangepaste afkoelfase.

 

softDry trommelsysteem: een droogprogramma voor fijne was.

Dit zeer voorzichtige softDry trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een stabiele temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was De nieuwe trommelstructuur zorgt dat de was door de trommel glijdt alsof deze op een luchtkussen zweeft.